888 LeeuwenPoort | Waar ben je Loyaal aan?

Binnen De Krachtplek hebben we gezamenlijk een krachtige en elkaar ondersteunende Community (ComeUnity) opgebouwd in de loop der tijd.

Nieuwe mensen krijgen hierin net zoveel aandacht en ruimte als 'de oude garde', die er vanaf het begin bij zit.

Er kwam onlangs een thema op vanuit members dat ik hier nu graag wil behandelen, omdat het mijns inziens tekenend is voor waar we collectief doorheen gaan en het jou wellicht ook kan helpen.

Vanuit leden werd hier heel mooi op gereageerd.

Ik kies er nu voor om alleen mijn zienswijze te delen onder hetgeen gedeeld werd.

Lees verder onder de 1e foto.


Wil jij meer meegenomen worden in en deelnemen aan al hetgeen plaatsvindt binnen De Krachtplek?

Lid worden kan anytime, waarna je per direct 24/7 toegang hebt tot meer dan 250 bekrachtigende upliftende content in deze Ascentie Videotheek, plús onmiddellijk deel kunt nemen aan onze uitwisselingen in de groepsapp die we hiervoor hebben. 

Ben je lid van De Krachtplek dan heb je niet alleen toegang tot alle video's, 'n volledige meditatiecursus, alle replays, alle affirmaties, invocaties, lichttaal en lichtcodes etc. die zich daarin bevinden maar je kunt tevens als lid deelnemen aan alle live Krystal Licht Codes DNA Activaties die online aangeboden worden.

DE KRACHTPLEK

of neem deel aan een losse bijeenkomst

8.8 KRYSTAL LEEUWENPOORT


HET VOLGENDE WERD GEDEELD:

“(…) wat ik wel voel is ook veel donkere energie de laatste tijd. Hoe meer licht hoe meer donker? Ik stuur ineens bewust al dagen elke ochtend licht naar plekken waar lijden is, vooral voel ik kindermisbruik en rituelen ed. Net lag ik op tijd in bed en ik voelde donkere energie. Het enige wat ik kon voelen was, ok blijf bij je liefde en licht. Ik zag korte flitsen van beelden en bleef licht uitstralen, vroeg hulp en voelde en kreeg de tekst door ‘engelen van de hoogste orde’ 

Toen voelde ik letterlijk op m’n voorhoofd 2 hoorntjes, als de duivel. Ik kon alleen maar blijven ademen en licht voelen en de hulp van het licht voelen. 

Angst probeerde verwarring te brengen, wat als dit me overneemt….en ik voelde dit is niet mijn angst. Toch was en is het wel spannend en ik kon nog steeds alleen maar licht en liefde blijven uitstralen, de hoorntjes verdwenen, ik leek even vast geketend, licht en liefde, de engelen en toen kwamen daar wat leek op jeshua en Maria Magdalena, mij bemoedigen dat het goed was, en toen voelde ik jullie support, bij me en werd het volledig licht in mijn kamer. Voel me ontspannen en ook een beetje verward, what just happened? 

De vraag die dan in me op komt, wat is dit? Is dit mijn eigen verhaal, mijn mind, zo buiten zo binnen? Of heb ik echt wat in het licht te zetten, ik geloof in verschillende lagen hierin ….”


MIJN REACTIE:

Ik zal enkele voorbeelden noemen van dingen die ik onlangs te horen e/o te zien heb gekregen (met deze voorbeelden ben ik zeker niet volledig):


1. Tijdens een live 1-op-1 sessie in het bos van Montségur ging een vrouw door állerlei heftigs heen, vooraleer ze in haar LichtKracht kon stappen. Ik keek en reisde mee (zonder ‘plantmedicijn’ of andere ‘middelen’) en zag waar ze mee en tegen vocht…


2. Een puberjongen had te maken met een energetische aanval met het gevolg dat zijn lijf verkrampte en hij helemaal scheef stond (+ heel veel pijn had). Ik mocht ondersteunen van ouders en hem, en zag waar niet alleen hij maar ook anderen in gezin mee en tegen vochten…


3. Een vrouw deelde haar ervaringen dat ze regelmatig een scheldwoord hoorde in haar hoofd dat vanuit het niets leek op te komen. Dat ‘breidde zich uit’ naar dat het juist opkwam als ze ‘iets uit De Krachtplek’ ging doen. “Is het zo dat die entiteit in mijn veld zit? Vind ik toch een beetje een eng idee”, schreef ze o.m…


Dit lijken wellicht allemaal losse of andere ervaringen. En voor ieder individu ís dat ook zo! En toch zijn er m.i. met name overeenkomsten.

Er lijkt een overall idee naar boven te komen dat er ‘iets’ sterker dan jij zou (kunnen) zijn.

Check eens bij en in jezelf hoe jij daarin staat. Geloof jij dit? Niet vanuit de mind beantwoorden maar vóél.

En bovenal: wees eerlijk naar en in jezelf.

Wat ik regelmatig zie is dat mensen allerlei dingen beweren (soms zelfs wat ik noem ‘papegaaien’) en graag al iets zouden omarmen wat nog níét belichaamd is. Met name - helaas - in ‘de spirituele gemeenschap’. Niets menselijks is ons vreemd ;-)

En dat mag. We hebben namelijk de volste vrijheid te experimenteren met het ‘reeds dingen beweren en dénken aan te nemen én te kunnen ‘teachen’ zelfs die we nog niet belichamen’. Kijk ook maar naar dat voorbeeld van dat stel wat enkele dagen geleden ter sprake kwam (scroll naar gisteren of eergisteren als je dat gemist zou hebben). Wie weet is hun oorspronkelijke intentie wel heel goed bedoeld geweest maar is e.e.a. op een gegeven moment op hol geslagen. Ego based (?). We kunnen dat veroordelen (waar ieder ook de volledige vrijheid toe heeft!!) en er is tevens de optie om te kijken ín onszelf: Wat kan ik hiervan leren? Waar dien ik - als ik dit wil voorkomen - heel loyaal aan te zijn?


Terug naar de voorbeelden die ik net noemde. Mijns inziens is één van de overeenkomsten tussen die 3 voorbeelden dat degenen die dit overkwam (en hun directe omgeving) iets geloofd (omarmd) hebben wat ze onder de loep mogen nemen. 

Ik krijg regelmatig de indruk dat ‘de filmwereld’ een behoorlijke impact heeft (gehad?!!) als het gaat om een programmering betreffende ‘duistere krachten’, ‘entiteiten’, ‘geesten’, etc. En dus - als je dat omdraait - als het gaat om het Weten waartoe wij zélf in staat zijn.

De sluiers zijn inderdaad - zoals iemand net al schreef hier in de groep (ik refereer naar onze gezamenlijke Krachtplek app groep waarin leden met elkaar en met mij kunnen verbinden en uitwisselen) - o zoveel dunner dan voorheen. Juist nu, in deze uiterst Powerful LeeuwenPoort fase, nóg meer!! Tel daar alle zonne- en aarde-activiteit (zonnevlammen, zonnestormen, schumannresonantie, etc) bij op en je hebt een atmosfeer waarin megaveel in en aan het Licht kan komen.

Komt.

Onvermijdelijk.

Júíst bij degenen die zich vrijwillig opgegeven hebben om iets wezenlijks bij te dragen aan ‘the-Shift-of-Ages’!! 

Ik durf wel te stellen dat degene die dit leest (lezen) dat wrs. gedaan heeft.


De vraag is:
Ben en blijf je trouw aan oude programmeringen?

Waar heb je toestemming aan gegeven ooit? (Altazar schreef hier pas nog een heel helder stuk over). Wil je dat zo laten? Of is het tijd om bewuste heroverwegingen te maken? Waar wil je dan nu wél toestemming aan geven? Lees dat woord zorgvuldig: Toe-STEM-men. Waar geef jij jouw Stem aan? Waar wil je dus vanaf NU op af-STEM-men?


Stel, alles in joúw leven is er vóór jou…

(Voor wie anders?).

En stel je bent hier om een Nieuw Paradigma te co-creëren. Je bent hier om op een andere Tijdlijn te stappen. Je bent hier om voorheen onontgonnen Schatten (in en van jouw Zelf) te herontdekken, aan te boren én in te zetten… 


Stel je was (verleden tijd!!) tijdelijk even vergeten wat jouw Superkrachten in werkelijkheid zijn. Dat wílde je ook even vergeten. Want anders zou er niet zoveel te winnen en overwinnen zijn geweest. Je had dus toe-ge-stem-d qua sluiervorming en vergetelheid. En stel dat je - in this Game called Life on Earth - the Heroe’s/Heroine’s Journey wilde beleven. 


Terwijl ik dit schrijf begint mijn man, die naast me zit, te lachen en toont me een plaatje waarop staat ‘plant based mashed patatoes’.

De gekte van de programmeringen en de opgelegde regels is meer dan ooit right in our face.

Wie prikt er doorheen? 

En belangrijker nog: 

Als je dat doet, wat dan?

Ga je er tegenin óf kijk je door de sluiers der vergetelheid om te ont-dekken wat Jouw Pad is. Jouw Soevereine Pad. 

Je kijkt er doorheen, maar hebt mogelijk nog niet het Vertrouwen omarmd dat JIJ in Jouw Leven ‘de peace maker’, ‘de Lichtbrenger’, ‘de Liefde’, ‘de Held(in)’ en ga zo maar door bent! 


Stel: 
Dit is je volgende stap in je evolutie, in hetgeen jij Hier en Nu wilt ervaren!!


Stel:

Jij stevent in jouw leven af op de uitdagingen die jou kunnen hélpen het beste in jezelf aan te boren. 


Ik zie nu een ganzenbordspel voor me…

Ken je alle ‘valkuilen’ en ‘opgeworpen blokkades’ die daarin aan bod komen?… pas dit eens toe op jouw eigen leven.


Je kan (en mág, want we zijn VRIJ in keuzes weet je wel?!) als speler op diverse manieren reageren als iets schijnbaar tegenzit.

Je kan de handdoek in de ring gooien. 

Je kan gaan schelden.

Met het vingertje wijzen naar de ander die vast vals speelt. 

Je kan vrolijk ‘ten onder gaan’ en ‘verliezen’, maar genoten hebben van de gezelligheid (de ervaring).  

Je kan geloven: ik ben slachtoffer (van dit spel, van de dobbelstenen).

Je kan zien: dit is slechts een spel.

Je kan deelnemer én - neutrale - observator zijn.

Je kan iedere uitdaging aangrijpen om er op een evenwichtiger manier op te reageren. Of om het slimmer aan te leren pakken etc.  



In het geval van entiteiten e/o donkere gedachten heeft ieder van ons ook legio keuzemogelijkheden!!

Je kan (en mág!! Je bent immers VRIJ) geloven dat deze macht over jou hebben. 

En wie weet is dat voorheen ook zo geweest. Onbewust.

Zou het kunnen dat je in dit volgende hoofdstuk in je leven iets anders wenst te ervaren en dús aan te boren?

Is er iets waar je - vanuit gewoonte, automatisme, ‘programmering’ - trouw aan bent geweest tot nog toe, doch wat jou zou belemmeren Het Spel des levens op een meer Soevereine Wijze te beLeven als je eraan vast zou blijven houden (het woord Reine zit daarin… = Koningin - komt mooi van pas in deze 888 Krystal LeeuwenPoort periode). 


WAT IS STERKER: 
LICHT OF DONKER? 
(Denk aan: een kelder zonder raampjes, pikkedonker…je zet de deur op een kiertje…blijft het pikkedonker of…???????).


WAAR KIES JIJ NU VOOR?

WAAR GEEF JIJ JOUW KRACHT AAN?

WAT GEEF JE DUS MACHT?


Misschien is het wel van alles als het gaat om ‘je mind’, ‘je verhaal’, ‘buiten en binnen’… 


WAT HEB JE IN HET LICHT TE ZETTEN?

HOE HEB JIJ TE ZIJN?

WIE BEN JE WEZENLIJK?


LEEF JE DAARNAAR? (Ja, zeker en vast al voor een heel groot deel én intentioneel). ZOU HET KUNNEN DAT JE KLAAR BENT VOOR DE NEXT LEVEL ERVARINGEN?


We gaan door upgrades my dears.

Als dat je computer betreft of je telefoon moet je wellicht even wennen aan de nieuwe features. De nieuwe mogelijkheden.


Stap in De Nieuwe Jij (manlief's favoriete meditatie in De Krachtplek) en gun jeZelf gewenningstijd plus tevens consistentie en consequentheid als het gaat om waar jij nu Royaal (Royal = Koninklijk) Loyaal (= Leeuwen kenmerk) aan wenst te zijn.


MANTRA / AFFIRMATIE:
KIES CONSEQUENT VOOR WAT JIJ BENT
EN CREEER ZO DE WERKELIJKHEID VAN HETGEEN JE TEN DIEPSTE AL KENT
ÉN MEE IN OVER-ÉÉN-STEMMING BENT 


P.S.je 1:

De vrouw uit voorbeeld 1 ging tijdelijk (voor haar gevoel) ‘door de hel’ tijdens de sessie. Ze bleef er dit keer bij met haar aandacht. Dit keer koos ze ervoor ‘er niet uit te vliegen’, niet ‘te dissociëren’, maar het ‘aan te kijken’ en haar Licht aan te boren. Daarna ervoer ze een hergeboorte. We hebben slechts 2 sessies gedaan op Krachtplekken in Katharenland, maar ze ervaart de ene mega transformatie na de andere nu. She owns Her Queen now.

Let wel: 

Deze vrouw heeft nog niet eens een jaar geleden pas haar 1e awakening ervaring gehad. 

Alles kan nu mega mega snel gaan! 

De vraag is en blijft steeds: Wat kies je, waar ben je trouw aan, wat geef je op-/navolging in je gedrag.


Alle Liefde

Ariëtte


P.Sje 2:

Als we het toch hebben over Soevereiniteit en dus Eigen(Wijs)Heid:

Alle plaatjes en teksten...:

Het betreft mijn visie, mijn mening, mijn maaksels...  

Contempleer dus s.v.p. zelf over hoe jij in e.e.a. staat. Neem niets zomaar aan.

En ook:

Papegaai niet alsjeblieft. Dat haalt je namelijk uit je Kracht!

Papegaai niet als het gaat om het napraten van hetgeen ik uit, eigen je geen dingen toe als het gaat om hoe ik bepaalde woorden schrijf (sjonge, die zie ik toch vaak!!), pleeg ook geen plagiaat als het om mijn afbeeldingen gaat. 

Boor je eigenWijsheid en eigen Creativiteit aan en je zal meer dan ooit in je Eigen Kracht staan.

Mocht je je hebben laten inspireren of letterlijk bepaalde dingen willen gebruiken omdat het iets van hetgeen uit jouw eigen koker komt helpt te onderstrepen, wees dan s.v.p. zo integer om te verwijzen naar de oorspronkelijke bedenker, creator, auteur; in dit geval ondergetekende, Ariëtte Love van HeartSoulutions.com

ThanXxx



LEES OOK:


88 LEEUWENPOORT VANUIT SCHOTLAND


8.8 LEEUWENPOORT KRYSTAL LICHTCODES DNA ACTIVATIE


KIJK OOK: