8.8 LeeuwenPoort Krystal LichtCodes DNA Activatie

LIVE VANUIT CORFU 

+ gratis bonus video 


"Uw Koninkrijk kome..." (*)

Misschien ben je ooit betrokken geweest bij een religieuze instantie (zoals bijv. de rooms-katholieke kerk) en sprak je dit, tezamen met andere kerkgangers, hardop uit als gebed alsof je het tegen 'iets' of 'iemand' buiten jeZelf had...

Maar stel je nou eens voor dat - zelfs in die setting, met terugwerkende kracht, want hee, we zijn Quantum tenslotte - jij en alle anderen dat tegen zichZelf en tegen elkaar zeggen...

Hier en Nu!

Dit is onderliggend aan hetgeen we gaan vieren in een online ceremoniële bijeenkomst

aanstaande donderdag, 8 augustus. 



Op 8 augustus is het een 8.8.8 dag.

Het jaar 2024 is numerologisch gezien namelijk: 2 + 0 + 2 + 4 = 8


Wat koppel jij aan het getal 8?

Waar staat dit voor?

Dat is alvast mooi om in deze periode bij stil te staan. 


De Leeuwenpoort-periode wordt door velen gezien en ervaren als een hele krachtige periode. Sommigen beweren dat de viering hiervan ieder jaar op 8.8 valt en al uit de oudheid stamt. Anderen zijn ervan overtuigd dat dit geen vaststaande dag is. Evengoed kunnen we Portaaldagen die Masternumbers (dubbele of zelfs tripel cijferreeksen) dragen zeker wel bewust gebruiken om met velen wereldwijd een Groots Veld te creëren wat doordrenkt is van hetgeen je wilt ervaren op Moeder Aarde, zoals bijvoorbeeld Onvoorwaardelijke Liefde, Harmonie, Eenheid, het Sophia-Christus-BewustZijn.


Astrologisch gezien bevinden we ons in de energie van Leeuw. De Leeuw(in) staat o.a. voor 'Royalty', 'Koninklijkheid'. Het staat voor Soeverein Zijn. Voor Warmte. Voor Kracht. Voor Eigenheid. Vrijheid. Harmonie. Eenheid. De lijn van David (waar Yeshua o.m. een afstammeling van is) heeft de Leeuw als iconisch symbool.

Als je de 8 horizontaal voorstelt krijg je het oneindigheidssymbool te zien ∞


De term die in eerste instantie in me opkwam toen ik afstemde op deze Tripel Acht Leeuwenpoort is
'Eindeloos Verbonden' ofwel 'Infinite Alignment'.


We gaan ons, tijdens deze DNA Activatie, Bewust Her-Verbinden met de (je) 'Oorspronkelijke Tijdslijnen'.

Voordat er op zodanige manier ingegrepen werd dat we collectief (tijdelijk) vergaten Wie we in werkelijkheid Zijn, hoeveel Kracht we in Essentie hebben, waar we toe in staat zijn én waartoé we Hier Nu Zijn.


Als ik het heb over de 'Oorspronkelijke Tijdslijnen' houdt dit niet in dat we teruggaan naar 'af' (zoals bijv. in een 'ganzenbordspel' dat ik in vorig artikel benoemde).

Oorspronkelijk zou je ook wel kunnen vervangen door 'Zuiverste Tijdslijnen' of 'De Nu Meest Optimaal Passende Tijdslijnen'.


(In de multidimensionale realiteit is tijd niet lineair en kan je - na 'ver-dwalingen' die we meegemaakt hebben en na alle ervaringen die we opgedaan hebben van 'leven in illusie en met de sluiers der vergetelheid' - prima afstemmen op het Oorspronkelijke Plan. Het komt allemaal op hetzelfde neer als de andere termen die ik noemd vanuit de intentie die ik ermee heb. Kies de term die jou het beste past en die het meest accuraat uitdrukt waar jij op wenst af te stemmen).


Enfin, we zijn, tezamen met velen die zich daartoe Nu geroepen voelen, af aan het stemmen op AL wat ons wél dient en past.


Hierbij gaan we door vele lagen op de Ascentie Spiraal. De Krystal Spiraal. Hierbij doorZien we vele leugens (wat heel confronterend en pijnlijk kan voelen). Hierbij kan het zijn dat we regelmatig ons hoofd in nederigheid buigen. Niet om onszelf weer klein te maken. Maar om te erkennen dat we in het grote geheel weliswaar onmisbaar zijn, doch niet Het Grote Plan kunnen overzien. En dat dat ook niet hoeft.

We mogen erkennen waar we - ooit, onbedoeld - in arrogantie zijn gestapt of nog wel eens stappen. Waar we denken alles te moeten fixen, of weten, want anders... We mogen meer in Overgave leven.


En tevens: Staán.

Als een Koning.

Als een Koningin.


Een ware Queen of King is ultiem dienend. Legt nooit op.
Niet aan zichzelf. Niet aan een ander. Leeft in afstemming. Met Het AL. Met zichZelf en diens Zuiverste Potentie. Met Mama Gaia. De Kosmos. Met Het Grote Plan. Higher Heart én Higher Mind én Sacred 'Gut'. Alle zielsdelen. Leeft vanuit het innerlijke huwelijk: Hieros Gamos, ofwel Sacred Union within.
Zij / Hij weet dat het gaat om Win-4-ALL en dat niets anders ons ook maar kan brengen wat we ten diepste verlangen.

Lady of Godin Isis is voor mij een voorbeeld van een Queen die dit heeft voorgeleefd. Isis is haar Griekse naam. Aset / Auset (soms wordt het nog anders geschreven) haar 'Egyptische' of 'Khem' naam. Zij is gedurende vele eeuwen ge-eerd in een zeer verspreid gebied (in Paris / ParISIS zelfs). 


Isis.

De Vrouwe van Sirius. Sirius, de Grote Zon die vele malen sterker is dan de zon waar wij ons op aarde direct aan laven. Sirius die een grote rol speelde in het oude Egypte (Khem) en waar rekening mee gehouden is bij de bouw van de Grote Pyramide. Het schijnt dat deze Ster een nog grotere rol zal gaan spelen in de jaren die voor ons liggen en dat dat door bepaalde oorspronkelijke volkeren al heel lang geleden voorspeld is.


En wij, wij gaan ons, zoals altijd, tijdens deze 8.8 Krystal LeeuwenPoort DNA Activatie, afstemmen op dat wat voor het Hoogste Goed van onsZelf, alles en iedereen overAL en ALtijd is. Live, online, op deze Krachtige BeKrachtigende Portaaldag. We zullen ons richten op ons innerlijke Koninkrijk. (De basis van de Krystal Spiraal zie je in Lichtcodes - 4x - afgebeeld in bovenstaande afbeelding. Over Lichtcodes en Lichttaal gesproken... Scroll ook even verder naar beneden!).


Uiteraard komt er een replay beschikbaar na deze bijeenkomst. 

Bovendien heb je, zodra je je aanmeldt, onmiddellijk toegang tot de BONUS video van 3 kwartier


Meld je aan voor 8.8.24 door op de foto hiernaast te klikken (als je er niet live bij kunt zijn, besef dat voor de meeste mensen de replay net zoveel impact heeft)

of

profiteer van honderden andere videos en inspiratie door direct lid te worden van

De Krachtplek



(*):

Onze Vader die in de hemel zijt

Uw naam worde geheiligd

Uw (konink)rijk kome

Uw wil geschiede op aarde zoals in de hemel

Geef ons deze dag ons dagelijks brood

En vergeef ons onze schuld, zoals wij ook aan anderen hun schuld vergeven 

En leid ons niet in bekoring, maar verlos ons van het kwade.


Pic van Isis / Aset by Dragon Gates



LEES OOK:


88 LEEUWENPOORT VANUIT SCHOTLAND


888 LEEUWENPOORT | WAAR BEN JE LOYAAL AAN

KIJK OOK: