Blessed 888 PortaalDag

Vandaag stemmen velen wereld-wijd (kosmos-zijd) Collectief af op het 888 Portaal. 

We stemmen af op de kracht, de impact, de Spirituele Voeding van de Ster Sirius. 

De ‘Zon voorbij onze Zon’. 

Uitgelijnd met elkaar Zijn Zij Nu. 

(She’s got his back).

deze video vind je ook op mijn instagram account Ariette_Love

Ik schreef eerder al dat De Grote Pyramide op het Giza plateau gebouwd is in afstemming op o.m. Sirius (en ja, ook Orion).

De laatste twee reizen door Egypte - die ik die keren organiseerde samen met mijn lieve Star Sister Sandra de Vos - gingen over Zijn in dit SterrenPortaal dat (onder meer) De Grote Pyramide is. In de Vortex aldaar. 

Holy Wowzaaa was dat!
Men zegt wel dat Giza staat voor de 4e Sterrenpoort en het Keelchakra van Moeder Aarde is. Je zou kunnen zeggen dat het de Stem van Gaia is. Zou je kunnen zeggen dat het de vibraties betreft die Zij voortbrengt?
Lange tijd heeft het gros der mensen geen weet gehad van dit soort Super-Krachtplekken. Op enkele uitzonderingen na; ingewijden die die Kennis nog wel hadden en (in mysteriescholen, ‘ondergronds’) doorgaven opdat het behouden zou blijven totdat ‘de mensheid’ er klaar voor zou zijn én er op een verantwoorde Wijze mee om zou gaan. 


Waarom horen we heden ten dage meer over dit soort dingen? Daar zijn legio redenen voor aan te geven. Eén daarvan is m.i. dat de sluiers der illusie en vergetelheid oplossen. Onze frequenties zijn tevens zodanig verhoogd dat onze lieve lijven en ons bewustzijn inmiddels wel de impactvolle lichtcodes en kosmische codes kunnen toelaten. In principe hebben we nu de capaciteit om er op een Wijze wijze mee om te gaan. 

We doorZien meer en meer in deze tijd. Ook tot in de voorheen zogenoemde ‘ongeziene wereld’. Die overigens misschien steeds minder ‘ongezien’ genoemd zal gaan worden, doch simpelweg het non-fysieke / energetische / het etherische en / ‘het quantum’ betreft. Hiertoe openen steeds meer mensen hun (inner) ogen. Zodra we doorZien, zullen we immers ook hetgeen voorheen verborgen was gaan Zien. 


De fase waar we momenteel doorheen gaan wordt hierdoor gekenmerkt. Vele ‘heilige huisjes’ vallen om. Het is een tijd waarin we regelmatig onze hoofden zullen buigen, omdat we meenden al zoveel te weten en in-zien dat dat deel van de illusie was. We zullen meer in verwondering (dienen te) stappen. 

’In awe’ voor de talrijke onthullingen binnen Het Grootse Plan waar wij totaal geen weet van hadden. Nederig erkennend dat de Holy Flow des Levens het gemakkelijkst haars weegs kan gaan indien wij (our rational mind) plaats maken en wat meer ‘uit De Weg’ gaan.


The Wanderer zingt heel treffend “We’re all going home”.

Dat is zo. Doch, die weg is zeker niet altijd comfortabel. Het vraagt om overgave. 

Overgave aan Het Eindeloze (Het AL) en ons daarin Verbonden weten.

Het vergt het nemen van Wezenlijke Besluiten. Het vergt het aanboren van Vertrouwen. Het vergt Doorzettingsvermogen. Het vergt Moed. Het verlangt Liefde en Compassie.
Huidige transitie wordt vergemakkelijkt indien we elkaar steunen binnen een weids sterk netwerk van Zielen die hier allen voor gekomen zijn, hierin willen investeren én bereid zijn elkander te steunen.

Dit is wat gebeurt binnen De Krachtplek (de steunende community / ComeUnity binnen HeartSoulutions). 

Dit kan je tevens ervaren tijdens de Krystal (Christ-AL) Licht Codes DNA Activatie die ik (hen en individuen die eenmalig wensen deel te nemen) aanbied. 

Op 8-8-2024 (numerologisch een 888 datum) ook weer. 
Nederlandstalig (hier en daar doorweven met Lichttaal en - gedurende de gehele bijÉENNkomst - badend in Kosmische - / LichtCodes). Vanuit de plek die je hier ziet op de foto (Corfu). 

De opname die hiervan gemaakt wordt kan je hierna overigens ook nog bekijken én / of aanschaffen. In het Veld wat we gezamenlijk neerzetten ZIJN we, voorbij Tijd en Ruimte. Wat doorkomt en ontvangen wordt hangt zeker niet aan een specifieke datum (of zelfs een jaar). 


Indien je de JA voelt en een innerlijke Hartsfluistering hoort waar je voor je gevoel naar te luisteren en handelen hebt, ben je van HARTe welkom hierbij aan te sluiten. 
Dit kan live online en je kunt naderhand tevens profiteren van de replay die z.s.m. beschikbaar gesteld wordt.  Je kan dan live deelnemen e/o genieten van de replay én krijgt er bovendien een bonus video van 3 kwartier bij!


We verbinden o.a. met Sirius, de Zon, met Lady Isis, met de Kracht van de (Galactische) Leeuwen-Poort, met bepaalde SterrenPortalen die zich op aarde bevinden, en binnen het aanwezige Veld van Liefde lijnen we ons ‘in diepte, in hoogte, in alle richtingen en door alle tijden’ uit met ons Ware Zelf. Opdat de schellen van de ogen vallen, opdat we onsZelf bevrijden, zodat we toegang hebben tot ons InnerWeten en steeds helderder (Krystal- Helder) en zonder aarzeling De Weg zullen gaan die ons optimaal past.


Ik wens je een prachtige upliftende verrijkende en ver-reikende 888 PortaalDag. Opdat alles optimaal in jou ontsluiten (alles en iederEEN) mag (AL-tijd op het perfect passende tempo, ahé ahó).


in Liefde, 

ερωτευμένος

avec Amour,

Ariëtte 


MEER VIDEO'S EN POSTS OVER DIT ONDERWERP:

888 PORTAALDAG

SEKHMET & ARIËTTE

EINDELOOS VERBONDEN (over de Krystal Spiraal)


ANDERE BLOGS OVER DITZELFDE THEMA ZIJN ONDER MEER:

888 LEEUWENPOORT | WAAR BEN JE LOYAAL AAN?

8.8 LEEUWENPOORT KRYSTAL LICHT CODES DNA ACTIVATIE