De Biddende Handen van Maria | Praying Hands of Mary

Tijdens mijn huidige reizen door Engeland en Schotland zijn en vinden er vele magische, mysterieuze en mystieke gebeurtenissen en onthullingen plaats. Ik deel artikelen / blogs daarover en upload ook vele opnames en video's die ik heb gemaakt voor zowel De Krachtplek als the Field of Love (waarin je van Harte welkom bent als je je geroepen voelt) en soms ook op mijn twee YouTube-kanalen (zoals DEZE in Merlin's Cave bij Tintagel): 

THE FIELD OF LOVE 

(English International MultiDimensional Ascension Video Library)

DE KRACHTPLEK

(Nederlandstalige Multidimensionale Ascentie Videotheek | online lidmaatschap)

pic door ongetekende, Ariëtte

STANDING STONES OF GEHEIME HEILIGE STERRENPOORT?

Toen ik onlangs The Praying Hands of Mary bezocht (twee keer binnen een week), kwamen vele Kristallijnen Wezens openlijk en 'stoffelijk' op mijn pad. Kristalhelder stralend, terwijl ze overal waar ik maar kwam bleken te liggen (!); op de heilige heuvel zelf, waar deze magische Standing Stones zich bevinden, maar ook in de omgeving. Zuivere kristallijne Wezens, van binnenuit licht schijnend... Ik zag zelfs een grote draak waarbij ik het gevoel kreeg dat hij een Heilige Poortwachter was (deze bestaat in feite ook uit kristal, wat ik zal duidelijk maken in video's in de Field of Love en in De Krachtplek). 

Het voelde alsof ik door een Hoog Frequent Veld van Liefde liep, dat zijn krachtige geheimen gedurende vele eeuwen had beschermd. Maar wat nu diens schatten onthult aan iedereen die het Hart heeft om te voelen, ogen heeft om te zien en oren om te horen.

Het voelde zo welkom.

Ik voelde me daar zo thuis.

Ik vroeg me af of het al algemeen bekend is dat dit gebied uit puur kristal bestaat…Misschien weet jij dat? Ik had van tevoren niets gelezen over de 'Biddende Handen van Maria' en heb dat ook niet gedaan nadat ik daarheen was geweest (nog steeds niet terwijl ik dit schrijf!). Dus ik heb eerlijk gezegd geen idee of het (al) publiekelijk bekend is en erkend wordt dat dit gebied niet zomaar is wat het lijkt te zijn als je er als 'reguliere toerist' komt en niet bewust stopt om stil te worden van binnen, om je diep te verbinden met de energieën en frequenties, met het land, met de elementen, om gewoon te ZIJN met dat alles en nederig te vragen om geleid te worden naar waar jij dient te ZIJN...

Ik stel me zo voor dat het verhaal verteld  wordt dat 'the Praying Hands of Mary' eeuwenoude megalithische rotsen zijn, zoals er behoorlijk veel zijn in dit heilige land van Scotia. Ik vermoed dat de meeste mensen alleen zien wat hen wordt gepresenteerd: 'Simpelweg meer staande stukken rots'. Weliswaar op onverklaarbare wijze gevormd en zeer uniek van vorm ook. Maar wie ziet voorbij de eerste lagen?

Dit is één van de redenen waarom ik er denk ik vaak toe aangespoord word om niets vooraf te lezen en onderzoeken over een bepaalde Krachtplek; zodat ik sommige dingen zelf kan ontdekken, in plaats van gedeeltelijk verkeerd geïnformeerd te worden en dus het risico te lopen foute aannames te doen als gevolg daarvan hetgeen ik heb gelezen.

Doorgaans moet ik mijn eigen ontdekkingen doen. Dit is ook waarom ik heb geaarzeld om over mijn ontdekkingen te schrijven, want dan zou ik 'het gras voor je voeten kunnen maaien' en daarmee voorkomen dat jij jouw onbevooroordeelde bevindingen doet. Dus wachtte ik een poosje… totdat ik het "Deel-er-Nu-over"-duwtje in de rug kreeg.

pic by Rob in het Veld-Loeffen

DE SCHOONHEID VAN VERDWALEN

Een van de redenen waarom ik mijn ontdekkingen kon doen is mijns inziens, omdat ik verdwaalde tijdens het zoeken naar 'de Biddende Handen van Maria'. Allereerst leidde de navigator in de bus me helemaal verkeerd. Ten tweede, toen ik eenmaal het juiste wandelpad had gevonden, waren er nergens wegwijzers die me vertelden waar ik moest starten met het beklimmen van de heuvel. Achteraf gezien was het een gemakkelijk pad, maar het was kennelijk niet de bedoeling dat ik het gemakkelijke en voor de hand liggende pad zou begaan (knipoog). Bepaald niet zelfs. Na een tijdje raakte ik ervan overtuigd dat ik wederom een Inwijdingspad bewandelde... Op het niveau van de mind raakte ik wat gefrustreerd, want het had tegen die tijd al mijn hele dag in beslag genomen...

Tegelijkertijd besefte ik dat het precies ging zoals het zou moeten gaan... Ik had de hele dag door al zoveel tekens ontvangen dat ik wist dat dit een nieuw, een volgend niveau was om dieper in Vertrouwen te duiken.

Zoals zo vaak begreep ik pas later het waarom hiervan. (Het waarom op rationeel niveau is eigenlijk nooit wat er het meest toe doet in mijn leven. Het doet er m.i. überhaupt zelden of nooit het méést toe voor diegenen die het Pad begaan om het Goddelijke Vrouwelijke opnieuw te belichamen en terug te keren naar innerlijke Goddelijke Harmonie).

Om kort te gaan: Ik was moe. Het regende. En ik kreeg honger. 'Stonden ze wel daar op die heuvel? Wat als ik de aanwijzingen van Google Maps verkeerd had geïnterpreteerd en in een totaal ander gebied had moeten zijn?

Ik riep opnieuw de hulp in van Merlijn, Morgana en natuurlijk van de Maria's en Isis. Vervolgens struikelde ik en bezeerde mijn been. Terwijl ik me bukte om de blauwe plek te aaien, viel mijn oog op een kristal...

Ik was gestruikeld over ‘niet zomaar een steen of rots’ maar over een heus Kristal.

Die daar ogenschijnlijk nonchalant lag.


Ik begon ermee te communiceren. Of ‘het’ met mij. Ik voelde de aanwezigheid ervan en begon nu een beetje meer te snappen over hoe het kon dat ik me daar zo welkom voelde, ook al leek het al die tijd alsof ik op een dwaalspoor was gebracht. Ik bedankte dat Mooie Wezen en benadrukte nogmaals dat ik absoluut bereid was om in overgave geleid te worden naar waar ik moest zijn (maar zei ook vriendelijk doch stellig dat het een veilige weg moest zijn). Dus ik bleef mijn innerlijke navigator volgen. Stap voor stap. Af en toe door moerassige beekjes wadend. Stukken overstekend vol stekende struiken. Ondertussen meer en meer kristallen ontdekkend. In welke richting ik ook liep. Af en toe een paadje volgend. Dan het pad weer verlatend, alsof ik weer verdwaalde, maar ook daar doken ze dan weer op. 


Waar was ik naartoe gebracht?

Wat was dit voor plek?

Ik bad en bad en bad.

Toen werd ik plotseling de mensen, die ik eerder was gepasseerd tijdens mijn wandeling op weg naar de Biddende Handen van Maria, gewaar. Eerst hoorde ik hun stemmen. Toen zag ik de punt van deze heilige staande stenen.

"Hoera. Hoera. Hamdelalujah!”

Terwijl ik mijn Dankbaarheid uitsprak, zond ik ook een verzoek de ether in: “Alsjeblieft Spirit Team, laat me helemaal alleen tijd doorbrengen bij 'the Praying Hands of Mary'. Want ik voel zo de imposante kracht van deze Heilige Heuvel, van de aanwezigheid van alle kristallen hier. En ik heb de indruk dat er een aantal dingen is die ik hier te doen heb (ook al weet ik nog niet precies wat dat is)."

De familie vertrok zodra ik aan de horizon verscheen. Waarna ik daar ‘een tijdloze tijd’ kon doorbrengen en de opnames van diverse nieuwe meditaties kon voltooien. (En een paar dagen later, nog een paar zelfs, terwijl mijn man alles filmde).


Wat ik heb doorgekregen door daar te zijn, is dat: de biddende handen van Maria in wezen kristallen zijn die lijken te bestaan uit 'gewone rotssubstantie'. Ik zou daar zelfs echt bewijs van kunnen geven. (En natuurlijk ben ik waarschijnlijk niet de eerste die ooit deze ontdekking heeft gedaan. Ik kan me niet eens voorstellen dat ik dat ben. Maar ik vind het wel geweldig dat deze ontdekkingen tot mij kwamen op de manier waarop dat gebeurde).


THE PRAYING HANDS OF MARY…WAT ZIJN ZE?

Deze constellatie is een krachtig kosmisch sterrenportaal, een sterrenpoort én tegelijkertijd een multidimensionale transmitter-generator.

Tenminste, dat heb ik van haar doorkreeg: Zij (van nature zeer vrouwelijk en tevens totaal gebalanceerd) is van immens belang in deze tijd en heeft 'voet bij stuk gehouden' gedurende de afgelopen Donkere Eeuwen. Om dit te kunnen doen - en om te voorkomen dat ze zou worden lastiggevallen door onwetende mensen die haar ongerepte kostbare kristallen wilden verzamelen om deze voor zichzelf te houden - moest ze zich eenvoudigweg sluieren. Op die wijze bedekte ze haar kristallijne kern met een rotsachtige laag.

Ik kreeg ook de impressie dat nu de tijd is aangebroken dat ze zichZelf kan gaan onthullen en haar Essentie te ontsluieren. Alles op het Perfect Passende Tempo uiteraard:

“Wij, evenals vele andere ‘Standing Stones’ en Steencirkels, Pyramides en andere Krachtplekken’, maken deel uit van een Kosmisch-Aards Krystallijnen LichtNetwerk. Aan de ene kant hebben we er zo aan bijgedragen een Hoogontwikkeld Multidimensionaal Frequentieveld te behouden, terwijl we 'onze tijd moesten afwachten' om wederom GlansRijk en Impactvol te kunnen stralen zonder enige terughoudendheid. In werkelijkheid kennen we het begrip tijd niet. Het enige wat wij kennen is Het Goddelijke te volgen.

Het Leven. 

De Liefde. 

Het is Liefde dat ons tot Leven heeft gebracht.

Het is Liefde die ervoor zal zorgen dat we wederom onze volledige Potentie herstellen.

Zoals dat ook voor jou geldt. 

Net zoals onze buitenste steenlaag eraf zal vallen, omdat die niet meer nodig is.

Zal dat ook met jouw lagen gebeuren.

Dit is onontkoombaar en onvermijdelijk.”

And o she shared so much more. A lot of which I recorded and anchored that way. For both my online international ComeUnity of the ‘Field of Love’ (English) as for ‘De Krachtplek’ (Dutch).

En o ze deelde zoveel meer. Veel daarvan heb ik opgenomen en op die manier verankherd. Voor zowel mijn online internationale ComeUnity van the ‘Field of Love’ (Engelstalig) als voor ‘De Krachtplek’ (Nederlandstalig).

pic by yours truly, Ariëtte immediately after Sacred Ceremony here

MOEDER MARIA & ISIS & DE MAGDALENA IN
THE FIELD OF LOVE

Een nieuwe Live Online Krystal Licht Codes DNA-Activatie komt eraan, nl. op 15 augustus (incl. Replay ~ die altijd beschikbaar is voor 'Field of Love-leden' ~ waarover hieronder meer)

Geïnitieerd én geïnspireerd door de Masters, Wijzen en Koninginnen Moeder Maria & Isis & De Magdalena. In deze Blog van 6 augustus 2023 lees je hier meer over.

Gefaciliteerd door ondergetekende, Ariette Love.

'n Co-Creatie door ALLEN die deelnemen vanuit de Onschuldige Kracht & Impact van een wagenwijd open wijs liefdevol Hart. of a Wide Open Wise Loving Heart.

READ MORE ABOUT THIS SPECIFIC KRYSTAL LIGHT CODES DNA ACTIVATION (indeed aiming to re-Activate your multi-dimensional DNA codes, woohooo) HERE

If you feel called to participate this way, do feel most warmly welcomed into our international (galactic, multidimensional) Field of Love BeLoved One. (Field of Love as well as De Krachtplek include monthly Live online events for all members - thus far oftentimes Krystal Light Codes DNA Activations - in which we focus on the Liberation, Revelation and WoManifestation of our own Love based Multidimensional Mastery. 


THE FIELD OF LOVE 

(English International MultiDimensional ComeUnity)


DE KRACHTPLEK

(Nederlandstalige Multidimensionale online lidmaatschap)


pic by Rob in het Veld-Loeffen

DIT IS DE TIJD

Dit is de Tijd waarop we gewacht hebben.

Wij zijn degenen op wie we hebben gewacht.

Zou het kunnen dat JIJ degene bent op wie jij hebt gewacht? Dan waarom nog langer wachten?

Voor wie? Of waarom?

We worden ertoe aangespoord en uitgenodigd om ieder onze positie in te nemen en onze rol te vervullen, Mystieke Alchemisten van dit Nieuwe Gouden Krystal (Christus-ALL) Tijdperk. Net zoals deze geweldige vrouwen, Pionierende Priesteressen dat al veel eerder hebben gedaan; zij hebben ons daarmee laten zien wat er werkelijk mogelijk is als we er eenmaal toe bereid zijn om de Ultieme Waarheid van Wat we Zijn te belichamen, om als zodanig te Staan en te Functioneren.

Nu is het moment om omhoog te komen en te stralen, om te staan en te regeren als de koningen en koninginnen, die we in wezen zijn, in ons eigen konink- en koninginnenrijk, in onze hemel op aarde. Het is de tijd om onze intrinsieke goddelijke schatten te her-ontdekken en ze in te zetten voor het hoogste goed van Alles & Iedereen, nu en AL-Tijd.


DankJewel.

I Love you.

Ariëtte


mijn bezoeken aan deze Krachtplek vonden plaats op 1 augustus 2023 en op 7 augustus 2023

pic door ondergetekende, Ariëtte