Reviews Ervaringen Lichttaal Zieletaal cursus

prefer to read English?

please click the English flag at the top of this website

Bijna driekwart van alle deelneemsters aan de cursus Lichttaal Zieletaal

heeft teruggekoppeld hoe zij deze cursus beleefd hebben.

Dat is so wie so al een enorm hoge respons!!

Hieronder vind je enkele reacties.


“Het woord cursus dekt echt de lading niet. Het was een fantastische innerlijke openende reis met jou en alle deelneemsters. Jij hebt ons met jou Zijn en afgestemdheid zo mooi begeleid. Je voelt als een soort priesteres die ik ken uit een vorig leven en dit samenzijn voelde als afgesproken. Ik had geen verwachtingen alleen maar nieuwsgierigheid en voel nu de speelsheid en stroming veel meer in mijn lichaam en Zijn. Er is zoveel geopend /verruimd, dat had ik van te voren niet kunnen bedenken. (…) Deze cursus, die veel meer is dan dat, heeft me diep thuisgebracht bij mezelf. Mij geopend in mijn ziele Zijn en door de fijne begeleiding en liefdevolle veilige groep door donkere stukken heen laten bewegen. Ariette straalt een soort liefdesveld uit wat zo'n veilige bedding geeft waardoor je veilig in jezelf kan leren ontdekken en spelen met je eigen talenten en gaven. Hoe ze intuïtief en met haar wijsheid afgestemd de groep begeleidt was elke keer weer een cadeautje.”

IK VOEL DE JA VOOR DEZE CURSUS

De Nederlandstalige cursus start op woensdag 2 oktober.

Kan je niet op woensdagavonden en is Engels geen probleem voor je?

Vanaf maandag 30 september start de Engelstalige cursus

“De intentie die ik had gezet was om vrij en in verbinding met m’n ware zijn mijn geluid te uiten en zichtbaar en voelbaar naar buiten te brengen. De eerste sessie waarin je sprak over zwanger zijn van een nog ongeboren kind resoneert met de intentie die ik had gezet. En net zoals je aan het begin van een zwangerschap niet weet hoe deze verloopt en wie er wordt geboren zo is het voor mij ook gegaan. Het was loslaten en overgeven aan alles wat in mij lostrilde. Ik ervaar mezelf in de oceaan en kan de grootsheid hiervan niet bevatten. Het snappen, willen sturen, ergens moeten uitkomen etc verdwijnt meer en meer. Wat er is zijn golven van nieuwe velden die opengaan en glimpen van wie ik in potentie ben. AL-EEN

Lieve Ariette je geeft geen cursus ziekentaal maar een ‘cursus’ Zielen Zijn. (…) 

Ik zou [in een review] schrijven dat je in deze cursus de potentie die in een ieder van ons ligt op een zuivere en liefdevolle manier aanraakt en ons meeneemt op een reis van de taal van de ziel, de codes van de hoogste frequentie en de connectie met de bron.”


“Ik was al een tijdje bezig om het concept licht/zieletaal een plek te geven in mijn leven. De cursus van Ariëtte kwam dan ook als geroepen. Ik vond het een hele fijne cursus want Ariëtte is een ster in het begeleiden van meditaties die aansluiten bij wat leeft in de groep. Ik merkte dat mijn ‘kanaal’ daardoor opener, letterlijk lichter werd en dat ik tegelijkertijd makkelijker kan aarden. Niet zo zeer door het gebruik van lichttaal an sich, maar doordat ik met nog meer gemak kan aansluiten bij mijn cliënten als coach en traumahealer. 

En ik ontdekte dat ik allang lichttaal spreek, alleen had ik daar niet het ‘label’ had aangehangen. Vooral onder de douche, als ik even helemaal los ben van alles, stroomt het met het water. Aanrader dus, let it flow!” Titia


“De cursus heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Nog voordat de cursus begon voelde/merkte ik al op dat er veel in beweging werd gezet. Nu is dit niet de eerste cursus die ik bij je gevolgd heb dus ik weet hoeveel impact het kan hebben en hoeveel het in gang zet. (…) Nu ben ik voor het eerst trots op de creaties van mijn ziel die me gebracht hebben waar ik NU BEN.. en geef ik alles wat er door mij en via mij geuit wil worden nog meer prioriteit.(..)

Lichttaal stroomt vrijelijk en vooral met meer plezier. “Mijn ziel is gezien en gehoord”
Niet alleen door de ander.. nee vooral door mijzelf. Liefdevolle stapjes en duwtjes in de rug hebben hier toe aangezet. Ariette is een baken van licht, ze belichaamd wat ze geeft en deelt dit in & met liefde.. De veilige heilige ruimte die ze gegeven in de vorm van deze cursus heeft me doen inzien dat ik het uiten van mijn 'zielstaal' teniet deed, het niet zag, erkende en zeker niet op waarde schatte. Ik ging er aan voorbij, sloot me ervoor af en bleef hangen in het stukje 'afwijzing van mezelf'. Nu waardeer, erken en zie ik voor het eerst de ziels-creaties die me gebracht hebben waar ik NU BEN.. Ik geef dan ook NU vanuit zoveel meer plezier mezelf de ruimte om mijZelf te uiten over de liefdevolle communicatie in & en om mij heen.. Het is voor mij zo helend, verzachtend en bekrachtigend.. en leid keer op keer tot puur levensgeluk.”

IK DOE MEE

“De cursus heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Ik ben werkelijk waar zo ontzettend dankbaar voor je begeleiding. De onvoorwaardelijke liefde, oordeelloosheid, uitnodiging om ieder voor zich zichzelf te zijn, op ieders eigen tempo, een basis voor veiligheid en vertrouwen. Het veld wat je iedere keer weer neerzet...wauw Ariëtte...het ontroerd mij iedere keer weer diep. Het voelt als echt mogen Zijn. (..) Inmiddels ook diverse teachers gehad en cursussen e.d. gevolgd. Maar heb daarin niet eerder iemand tegen gekomen waarbij het zo zuiver en oprecht voelt. 

Wauw, wauw, wauw...wat heb ik genoten van deze cursus Lichttaal. Ariëtte weet als geen ander om een veld neer te zetten vanuit de zuiverste afstemming. Er ontstaat dan ruimte voor heling, transformatie en nieuwe inzichten. En dat met haar liefdevolle begeleiding, humor en oordeelloosheid. Ik heb de magie van mijn Zielentaal mogen ontdekken. Wat een geschenk!”


“Ik kan het werken met Ariette aan iedereen aanraden!! Zij werkt zo liefdevol, transformerend en diepgaand. Ik heb me door de cursus kunnen openen voor zielentaal. Ik heb blokkades kunnen opruimen die ik daarvoor niet in mijn bewustzijn had. Het verrijkt mij en de mensen om me heen. Mijn kinderen genieten bijvoorbeeld intens als ik vanuit zielentaal voor hun zing, of spreek. Dat deed ik voor de cursus niet op die manier en het raakt me diep om op die manier met ze te kunnen verbinden. Dankjewel dankjewel dankjewel”


“(..) ben er vrij blindelings ingestapt omdat het voelde dat ik erbij mocht zijn. Ik ben normaal gesproken niet zo van de zoom meetings, omdat ik iemand liever graag live in de ogen aan wil kijken en voelen fijner vind. Hier kom ik van terug; de verbinding die onderling voelbaar was, was zo fijn! Ik heb me enorm gedragen en veilig gevoeld in deze bedding.

Lieve Ariette, een diepe buiging van dankbaarheid naar jou om deze cursus op deze manier vorm te geven. Ik heb me gedragen, veilig, geborgen en gezien gevoeld. Het heeft me een stuk erkenning, verrijking en een gevoel van thuiskomen bij mezelf gebracht. Ik kijk uit naar het vervolg! Ook dank aan alle andere dames die deelnamen hieraan voor hun input en zijn.”


“Ik ben echt geroerd door hoe jij de cursus vorm gaf. Hoe veilig, liefdevol ( en voor mij ook werkelijk heilig) jij het veld vanaf het begin wist neer te zetten. Ik werd geraakt ook in een oerangst om mijn werkelijke klank te laten horen en ook een gevoel van minderwaardigheid op dit gebied. Door jouw bedding en liefdevolle manier had ik de moed om te blijven en mijn angsten te doorvoelen en erbij te blijven en deze met mijn stem liefdevolle bedding te geven. Dat wat je deelt is tevens direct voelbaar in je zijn waardoor het voor mij op alle lagen voelbaar wordt. Ik voel me heel erg dankbaar! (..) Het is zo moeilijk om in woorden te schrijven wat er voelbaar was in deze cursus! Het heeft mij op zoveel lagen geraakt en geinspireerd. Ariette weet de heelheid om een hele natuurlijke, lichte, liefdevolle wijze voelbaar te maken en dat maakte dat (zelfs) ik de moed had om van daaruit mijn klanken te laten doorkomen.”


“De ontzettend liefdevolle vrouwelijke zachte kracht van jou lieve Ariette betekent zoveel voor me. Het echt en in veiligheid mogen en kunnen delen. Kwetsbaar mogen zijn en daar juist ook je diepste schatten in ontdekken, zonder afgewezen te worden. In liefde gedragen. Jouw veld is zo zuiver en zo kristallicht. Het heeft me verreikt en nog steeds. Ik voel dat er zo ontzettend veel in beweging is gezet. Een prachtige sisterhood, waar ik ook zo naar verlangde en welke ik vorig jaar al in het veld had gezet te willen ontmoeten was nu hier. Hoe meer licht ik schijn, hoe meer donker ook verlicht wordt. Daar ga ik momenteel met -ik probeer- zachte kracht mee om. Licht schijnen en erkennen, zien van alle delen. Alles mag er zijn. Koesteren van mijn innerlijke baby van goud. De Zielentaal die uit mij is gekomen, zowel in schrift als in spraak ga ik mee verder. Ik heb lieve mooie vrouwen in mijn groepje en we gaan verder met oefenen samen. Het vertrouwen is er steeds meer. En expressie ook. Diepe dankbaarheid. Veel liefde. (..)  

Onbetaalbaar wat we hier met z’n allen hebben neergezet. (..)

Het veld van Ariette is veilig, zo zuiver, zo liefdevol en licht. Met veel zachtheid en kristallicht. Alleen daarin bewegen, ervaren en zijn opent al je hart en ziel. Van waaruit expressie volgt. Aanrader voor iedereen die verlangt naar expressie vanuit ziel. Diep dankbaar voor jouw licht”


“Wat een bijzondere cursus! Vanaf het begin zet het dingen in jezelf en om je heen in beweging.

Wees voorbereid dat er veranderingen kunnen plaatsvinden, de impact van de cursus is diepgaand!

Als je echt diep naar binnen wil en blokkades voor jezelf wilt opheffen moet je je zeker inschrijven voor deze cursus!”

REGISTREER JE HIER OM DEEL TE NEMEN

Liever Engelstalig? Dat kan ook:

REGISTER HERE

“De lessen zijn verrijkend geweest. Ik heb het gevoel gehad dat alles gedeeld kon worden. Dat het oké was. De lessen waren aanmoedigend. Het gaf mij het vertrouwen dat ik nodig had. Het waren liefdevolle, krachtige lessen. (…) Ik raad deze cursus, Lichttaal, aan. Ariëtte maakt het mogelijk om vertrouwd te raken met een mooie vorm van healing.”


“Net voor ik de cursus zag, was ik op heel korte tijd 'toevallig' via diverse kanalen Lichttaal tegen gekomen. En dit trok me zo intens aan dat precies 'iets' in mij overnam en mij prompt inschreef zonder enige angst of weerstand. Initieel ging het me niet om het kunnen zelf of de format van de Zieletaal die zich in mij zou ont-wikkelen, wel om het 'be-vrij-dende' pad ernaar toe, om vrij te zijn, heel te zijn. Tijdens de cursus ontdekte ik snel dat Lichttaal zelf zo wonderlijk helend werkt voor mezelf en voor anderen en alles. Zo werkte ik mijn intentie bij, jaaa, hoe fijn zou het zijn om Lichttaal zich in mij te ont-dekken in welke vorm ook! (…)

Ik had totaal geen idee hoe de cursus zou zijn dus stond voor alles open. De cursus zelf is wondermooi dankzij de liefdevolle aanpak van Ariëtte, waarbij je door de gesprekken, meditaties en juiste vragen doorheen conditionering en andere weerstanden, je (her)innert dat je al vrij bent, dat je al liefde bent, dat je al heel bent en dat van daaruit je unieke Zieletaal vrij kan stromen. In de groep bleken heel wat transformatiecoaches te zitten die bovendien ook al ervaring bleken te hebben met hun eigen Zieletaal. Hierdoor liet ik me niet afschrikken, alles komt wat komt en hoe het komt op het gepaste moment.

(…) ik [wil] vanuit mijn diepste Bron Ariëtte danken voor de fantastisch mooie onvoorwaardelijk liefdevolle, wijze persoon die zij is en om met ons en iedereen haar ware kracht en wijsheid te delen voor het hoogste Goed van AL. Dankzij Ariëtte worden we, en wordt alles om in door en rond ons een stukje vrijer, mooier en liefdevoller. En is dit nu net niet wat nu nodig is? Met en uit liefde, Julie.”


“Magisch.. wat er gebeurt als je jouw met een groep vrouwen met een heldere intentie neerzet. Zonder 'programma' of ' oefeningen' voelde ik hee-lingen op m'n keel, m'n hart, zat ik te gapen.. En dan met vrouwen openlijk gaan oefenen.. geweldig! (…) En eigenlijk is het meer dan [een cursus Lichttaal]. Voor mij voelt het als een bevrijding van creatiekracht, zichtbaarheid, je mogen laten zien en horen, ruimte in mogen nemen als JeZelf, waar lichttaal een gevolg van is of kan zijn.” Christel

Eya Ashe Eya,

Ariette Love

www.HeartSoulutions.com

©Ariette Love, all rights reserved